Sömnmedel och näringstillskott


Vi har fått riktigt sömnmedel utskrivet till Ada. Vi vågade först inte prova då det egentligen inte skrivs ut till barn under 2 år & hon är bara 1 år. Men till slut orkade vi inte längre så vi testade. Ingen större skillnad. Vi ökade dosen. Ingen större skillnad. Nu går hon på maxdos (av vad läkaren skrivit, inte vuxendos alltså) men den enda skillnaden är att hon är trött alla miljoner gånger hon vaknar. Förut kunde hon somna för kvällen, sova 15 minuter och vakna superpigg. Så visste man att det var minst två timmar vakentid igen. Sen kunde det vara samma visa hela natten. I övrigt känns det inte som att hon påverkas alls, hon kan röja hela kvällen även om hon fått sömnmedel för länge sen, hon kanske är immun?

För att orka så sover vi med barnen varannan natt. Henry går fortfarande upp supertidigt men det är oftast rätt sammanhängande sömn åtminstone. Det som gör sömn möjligt är att vi kan sova på olika våningar i olika delar av huset, annars skulle barnen väcka varandra hela tiden. Det är inte roligt alls men vad fan ska vi göra? Vi kan väl säga att vi är försiktigt positiva till husbilssemester i sommar… hehe. 

Annonser

2 reaktioner till “Sömnmedel och näringstillskott”

  1. Är det Theralen som ni får till Ada, eller kan man ge något annat när de är så små? Jag fick det utskrivet till Melissa iallafall, då var hon inte äldre än 9-10 månader. Tyvärr fungerade det inte alls på henne heller, det enda jag märkte var att hon ofta var väldigt tjurig dagen efter, så jag slutade att ge det efter några månader. Fick veta av min ena syster som använde det att hon kände alltid som en bakfylla dagen efter, därav kanske Melissas dåliga humör isåfall.

    Kul att du/ni har startat upp en blogg. Det kan kännas skönt att skriva av sig kan jag tänka mig. Och förhoppningsvis kanske nå ut till andra föräldrar i liknande situation. Hur som, så önskar jag er lycka till!
    Glad alla hjärtans dag på er, hela lilla familjen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s