Vi vill veta allt

Idag på habiliteringen fick vi veta att de även misstänker någon form av utvecklingsstörning på Henry. När vi påpekade att ingen sagt något om det tidigare så såg de inte helt förvånade ut, det är tydligen vanligt att rätt person missar den detaljen. Vi har hela tiden varit raka med att vi vill veta ALLT, ingen ska underhålla information från oss. Hade man bara misstänkt autism hade vi inte varit på habiliteringen utan på någon annan instans (rörigt jag vet). Så konstigt att ingen sagt nåt, eller ja vi vet ju vem som borde sagt nåt men orkar inte tjafsa om det. Vi måste tänka framåt hela tiden, vad som har hänt/borde ha hänt får vi liksom lämna och inte lägga energi på. Det förändrar inte våra liv just nu utan det är bara att kämpa på. 

Största problemet just nu är ändå att Henry har spolat ner den där toalettrengöringsgrejen så att det har blivit stopp. Så nu måste vi skruva loss toalettstolen. Tack älskade barn!

Annonser

2 reaktioner till “Vi vill veta allt”

  1. Det är just det här jag mena.Inte nog med att dom ska utredas för autism och huvudet går på högvarv redan vilken ”grad” eller form han har och hur pass mycket han kommer kunna klara sig själv i framtiden och så fick man detta kastat i ansiktet från ingenstans,jag vart så pass ledsen att jag grät hejdlöst och kunde knappt prata.Det är bara att jobba vidare.

    Gilla

    1. Aj fan, fattade aldrig att du tog det så! Vi kände nog mest att det inte spelade nån roll, en sak till på listan gör liksom varken till eller från nu. Han är ju Henry liksom. Men så märkligt att ingen sa något till er heller?! Jag var ju förberedd iom att du hade sagt det, det var nog jag som frågade dessutom. Annars hade nog ingen sagt något. Men det måste ju varit barnpsykologen som skulle berättat eller?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s