Ada 2.0

Nu med skor! Vi hängde alla på altanen efter jobbet och det behövdes ingen jacka där i solen. Henry var dessutom naken (no shit!). Solen ger lite hopp om en vår och en sommar. Fast det får inte gå för fort för efter sommaren ska Ada skolas in. Kommer det ens att gå? Kommer det att kännas okej? Blir det assistent om hon inte går då? Hon kommer ju att vara drygt 20 månader men i hennes fall så kommer hon att kännas betydligt yngre. 

På tisdag har vi fått nån tid för provtagning, fattar inte för vad men hon kan bli sövd, hon ska i alla fall fasta innan. Ante trodde det kunde ha med genetiska proverna att göra men det står så konstigt på kallelsen. Dessutom fick vi tid till habiliteringen samtidigt som vi får boka om. Och vi ska även till habiliteringen på måndag. Osäker på vem vi ska träffa, har liksom kortslutning i huvudet av alla möten just nu. Men som sagt, vi behöver inte tjata till oss hjälp! Hellre för mycket än för lite!

Annonser

5 reaktioner till “Ada 2.0”

  1. Jo men vi skriver i en delad kalender i telefonerna.. där är lätt att missa information. Dessutom måste vi ju komma ihåg vem som ska vara barnvakt och om hen ska hämta barn hos oss eller om vi ska skjutsa osv…

   Gilla

 1. På tal om att ev inte kunna gå.

  När jag studera till uska så var det en tjej i min klass var barn var över 1,5 innan hon gick och jag tror hon började på dagis som 1 åring.Och det funkade ju.Hon är född i Jan och började gå nån gång under sommaren där.

  Gilla

  1. Min son har haft en extraresurs på förskolan (det är nästan som att ha en assistent) och det har gått jättebra även om han inte kan gå 🙂

   Gilla

   1. Vad skönt att höra! Specialpedagogen på förskolan var väldigt positiv och har redan börjar planera starten med extra hjälp trots att det inte är förrän i augusti! Är så glad över vår förskola!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s