Planen

Ada går ju som sagt på maxdos Theralen (sömnmedel). Vi började på lägsta men fick ingen effekt så vi ökade. Nu när hon faktiskt börjat sova hyfsat tungt så planerar vi att dra ner dosen sakta men säkert. Hon kommer säkert inte att sluta helt för hon behöver djupsömnen hon saknat i hela sitt liv, det är förmodligen därför hon orkar utvecklas så mycket som hon gör nu, för att hon får sova. Men maxdos känns onödigt om det inte behövs så imorgon börjar vi dra ner och testa oss fram. Det känns helt enkelt fel att ”droga” sitt barn men det har inte funnits alternativ. Kanske har hon ställt om sin klocka och fått ett dygnsrytm nu med lite hjälp? 

Annonser

3 reaktioner till “Planen”

  1. Förstår om det känns så, men tänk inte att ni ”drogar” henne – ni hjälper henne! Theralen är ju inte beroendeframkallande, vet många unga och vuxna som har blivit hjälpta av det!

    Gilla

  2. Mina erfarenheter av Theralen är att det inte är beroendeframkallande och så tänker jag att ni har många vinningar av att hon får det, får sova, växer, utvecklas. Man brukar också få utökad matlust, så det är väl precis vad den lilla tjejen behöver just nu 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s