Läkarbesök

Idag hade vi läkarbesök med båda barnen. Som jag tidigare sagt så har vi fått Adas läkare till Henry och det känns så jäkla skönt. Nu kunde hen kolla på båda samtidigt och göra en bedömning till försäkringskassan. Hen var även väldigt nöjd med Adas utveckling på de senaste två månaderna och blev glatt överraskad över att hon numera kan dra sig upp i stående position själv. Från att bara ligga på rygg och inte ta sig någonstans till att kunna stå med stöd på mindre än två månader, det är riktigt skönt med tanke på hur det kunde ha varit. Jag känner hopp om att hon faktiskt ska kunna gå nu. Jag surfar inte längre efter enplansvillor och tomter att bygga på. 

Henry var Henry och inte helt medgörlig på en undersökning men läkaren tyckte att han såg bra ut viktmässigt och hade färg på kinderna vilken innebär att han har bra blodvärden. Men lyssna på hjärta och annat larv, där gick gränsen! Läkaren tyckte att kosten fick anses okej och berättade om ett annat barn med autism hen haft i sin vård och det barnet åt bara chips. Alltså BARA chips. Och bara en och samma sorts chips. Så fyra rätter kanske inte är så illa ändå! 

Och på tal om mat så blev det givetvis lunch på McDonalds efter. Henry älskar det stället och går runt helt salig och nöjd i väntan på maten. Andra matställen funkar sällan men gyllene måsen har han ett speciellt band till. Idag testade han dessutom nästan burgaren! I vanliga fall äter han bara pommen men idag åt han även brödet på burgaren, förvisso ovanifrån så han fick inte i sig nåt annat än bröd, inte ens ketchup, men ÄNDÅ! Ada fick en barnmatsburk och lite pomme men mest tid ägnade hon åt att försöka peta på en något motvillig storebror. Inte varje dag han sitter så nära så hon passade på.

Annonser

2 reaktioner till “Läkarbesök”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s