Tre sovrum

I helgen kommer barnens högt älskade moster ner och bor hos oss över påsk.  Genast började vi fundera på hur vi löser sovsituationen för vi har tre sovrum och nyttjar alla. Ada med förälder sover i gästrummet. Henry somnar i sitt rum för att sen komma över till den andra föräldern som sover i vårt sovrum. Lyxproblem! Den enklaste lösningen är nog ändå att Henry får somna i sin säng, sen lyfter vi över honom när vi ska sova så får Hanna hans rum, allt för att inte rucka på rutinerna. Sjukt smart lösning ändå! Det är synd att Ada skriker så förbannat på nätterna så att hon måste isoleras i gästrummet, den där husbilssemestern börjar kännas svårare och svårare att genomföra eftersom det blir en rätt jobbig semester om ingen sover. 

Det ska bli så mysigt att ha Hanna här igen i flera dagar och nätter. Henry som sällan gillar människor älskar sin moster enormt mycket. De har alltid klickat och han har henne lindad runt sitt lillfinger. Sist hon var här kröp han upp i hennes famn i soffan och somnade på kvällen, han ville absolut inte gå och lägga sig när hon var här men till slut tog tröttheten över så då var mosters famn perfekt att somna i. Så nu ska vi göra upp planer för påskhelgen så vi maxar hänget, för Henry är inte den enda som gillar Hanna i den här familjen!

Annonser

4 reaktioner till “Tre sovrum”

  1. Skulle det inte funka om Hanna sov med Henry?😁
    Jag tänker om han kommer över till andra sovrummet för att han samsova om det blir annat när någon redan ligger i sängen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s